Coca del MossÈn

La coca del mossŔn estÓ elaborada sense sucre, Ús molt cruixent, es menja torrada i sucada amb pa amb tomÓquet. Es cou al forn de Sant Jordi de Folgueroles, i Ús famosa a tot Catalunya.
El pa estÓ elaborat amb farina de la nostra pr˛pia collita de la varietat Xeixa, aigua, oli d'oliva, sal i llevat.
El procÚs d' elaboraciˇ Ús totalment manual i artesÓ, ja que el tipus de pasta, altament hidratada, i els reposos de massa en bloc, l'hi donen una viscositat i un tacte, impossible de treballar amb la maquinÓria del pa o amb persones no preparades.
La cocciˇ es fa en un forn de llenya giratori, amb pedra reflectÓria. A temperatura alta per a no ressecar l' interior de la coca.
Va obtenir el 2║ premi al millor pa artesÓ de Catalunya l'any 2000 i el 1er premi com a pa amb millor sabor, l'any 2005.

Carrer AtlÓntida, 8
08519 Folgueroles (Barcelona)
Tel. 93 888 72 25
mail. info@cocadelmossen.cat
Mestre artesÓ forner i assessor en pans gastron˛mics.
1r premi al pa de millor gust de Catalunya.